Όροι Αποστολών και Πληρωμής

Η Εταιρεία

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή Μετρητοίς

Η παραγγελία σας έχει αποσταλεί με courier και πληρώνετε κατά την παραλαβή.

Για παραγγελίες με αντικαταβολή, υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2,50€. Tα έξοδα αποστολής για αγορες κατω των 80€ ειναι επιπλεον 3€.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο cordsbuttons@gmail.com. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Ζαπρούδης Αχιλλέας κ ΣΙΑ Ο.Ε
ΙΒΑΝ: GR200171-666000-6666-135556-581
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ζαπρούδης Αχιλλέας κ ΣΙΑ Ο.Ε
ΙΒΑΝ: GR7901104280000042844042707

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη

Πιστωτική Κάρτα μέσω της υπηρεσίας WinBank Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς

Επιλέγοντας την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανακατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας WinBank Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεκτές είναι οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, και AMERICAN EXPRESS, εγχωρίων αλλά και αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Με PAYPAL

Επιλέγοντας την πληρωμή με PayPal, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανακατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της υπηρεσίας PayPal, όπου και μπορείτε είτε να πληρώσετε απευθείας μέσω του υφιστάμενου προσωπικού σας λογαριασμού PayPal είτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας . Δεκτές είναι οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS CLUB, DISCOVER και AMERICAN EXPRESS, εγχωρίων αλλά και αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι) με courier. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των ογδόντα (80,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τριών (3,00) ευρώ

Δυσπρόσιτες Περιοχές

(Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της ACS Courier)

Για την αποφυγή υψηλού κόστους αποστολής, η παραλαβή των εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται από εσάς στο πλησιέστερα προς την περιοχή σας υποκατάστημα της ACS Courier.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή των εμπορευμάτων σας σε δυσπρόσιτη περιοχή στην δηλωθείσα διεύθυνση αποστολής μέσω courier παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2321052696 ή μέσω email: cordsbuttons@gmail.com ώστε να σας ενημερωθούμε σχετικά με το κόστος της αποστολής

Σε περίπτωση που εκ'παραδρομής δηλώσετε λάθος περιοχή παράδοσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του εν΄ λόγου κόστους μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εσάς και πριν την αποστολή των εμπορευμάτων.

Για να δείτε εάν η περιοχή στην δηλωθείσα διεύθυνση αποστολής θεωρείται δυσπρόσιτη, κάντε κλικ εδώ.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Top